Shenzhen Fuvision Electronics Co., Ltd.

Faʻatau

Home > Faʻatau > Uaealesi Mea pueata kits ma le 4 mea pueata > Poge Survelillance System NVR Mea pueata kits atamai

Poge Survelillance System NVR Mea pueata kits atamai

  • $105
    5-499
    Piece/Pieces
  • $102
    500-99999
    Piece/Pieces
  • $100
    ≥100000
    Piece/Pieces
Types:
shape:
Soundtrack:
aisle:
option:
Share:
  • Faamatalaga o oloa
Overview
Oloa Uiga

Faataʻitaʻiga No.N4-7

FaailogaOm

SensorCMOS

Feteʻenaʻiga Ituaigawifi

Galuega ManatuSuavai / Weatherproof

Faʻamatalaga O Loʻo TeuinaFull HD

TalosagaTotonu, Fafo

Lagolago TulagaFesoasoani faʻapitoa i luga ole laiga, Tagavai faʻapitoa, OEM, ODM, Polokalame toe teuteuina

O Le Faamalosi TinoH.265

TusipasiFCC

Iugafono4MP

Isi FoligaSirene fausia-i totonu, Siaki le lafo

Product NamePOE Surveillance system

KeywordCCTV Camera kits poe

Resolution4Mp

AppXmeye

Camera Typedome camera

Networkwifi

FunctionNight vision

Lens3.6mm

Storagecould/local storage

Channel4channel cameras

Sapalai Gafatia & Faʻamatalaga Faʻaopo...

Gaioiga50000

FelauaigaOcean,Land,Air,Express

Nofoaga o le AmatagaSaina

Tuuina Atu le Avanoa50000

Portshenzhen

IncotermEXW

Afifiina & Faaooina
Faʻatau Iunite:
Piece/Pieces
O le vaʻaiga o le vaʻai, taʻu foi le laufanua o le fanua, e faʻasino i le nofoaga vaʻaia e aofia ai le mea pueata. O le vaʻaiga o le vaʻai e mafai ona amata mai i le 80 i le atoa 360 tikeri. O nisi mea pueata e i ai foi se zoom foliga, o loʻo faʻatagaina e tagata e faʻaaoga i totonu o le Souro Shop Shop Shoppelance 8 mea pueata i luga o le mea pueata.

Puipuiga o le puipuiga
O foliga o le saogalemu o loʻo i ai ma Poe Mea pueata e aofia ai le iloa, o le vaʻai Vaʻai, Vaʻai Faʻatoʻaga, suʻesuʻega Vaʻaiala silasila, ma Audio.

O le a faʻailoa mai e le lafoaʻiga o tagata faʻaaoga tagata faʻaaoga ma / pe amata puʻeina i le taimi lava e iloa ai le mea pueata i le eria. Lelei le taunuʻuga o le auala o lona uiga o le mea pueata na te misia se mea. Vaʻavaʻaia mea pueata
O mea e maua ai le vaʻai o le Po Vaʻai na mafai ai ona vaʻaia ni ata na ave i le pogisa, saunia le 24-itula saogalemu. Atonu e le talafeagai lea i nofoaga lelei e faʻataʻamilomilo i lalo-o-uati (pei o totonu o le faleoloa), ae mafai foi ona faaleaogaina e le aunoa. A iloiloina le Po Vaʻaia, mafaufau pe o le a le mamao o le mea pueata mafai ona puʻeina ni osofaʻiga. Tele e mafai ona puʻeina paʻepaʻe uliuli-ma-paʻepaʻe vae e oʻo i le 100 futu le mamao; O nisi mea pueata ua malosi na fausia-i moli moli e puʻeina ai le lanu o le po.
O le faʻailoga lauiloa o se vaega maualuga-tekonolosi o loʻo avanoa i nisi mea pueata e mafai ona iloa ma / poʻo le faʻamaonia o le faʻailoaina o le tagata. E masani lava, tele pole mea pueata mafai ona iloatinoina i le va o le tagata o le tagata-o le a le mafai ona faʻamalosia e le tagata pupuu ma / poʻo faʻamaumauga o le laulu o loʻo tulaʻi mai.
Taaloga e mafai ona aoga tele mo le saogalemu pisinisi. Mea pueata ma taʻavale ofo o le a lafoina se mataala pe amata puʻeina pe a oʻo se taʻavale. O nisi e i ai se laisene-ipu-puʻeina foliga mo sili atu le saogalemu saogalemu.
E faʻatagaina e le Audio tagata faʻaaoga e faʻalogologo i le saogalemu o le RVR pei ona vaʻaia le mea o loʻo tupu i le vaʻaiga o le fanua. O lenei faʻaopopoina se tulaga faʻaopoopo o le saogalemu talu mai le tele o mea pueata o le vitio na o ata. 2mp Faʻatatau i le Po Vaʻaia o le Po Vaʻaia CCTV
Teuina o gafa
Poge Security Mea pueata e mafai ona teu i luga o le fale teu oloa, ae o le tele o mea pueata mea pueata o le a fesoʻotaʻi i se network Vitio Sword (NVR) e teu ai ata vitio. O le tele o le teuina o lona uiga o le NVR mafai ona teu ia pito sili ona lelei. O nei mea pueata puputa o le a oʻo i luga o le tuai o lona vae pe a latou faamaumauina sili atu.

Tele o le sili ona lelei nvr mea pueata polokalama filifiliga e sau ma le itiiti ifo 1 TRABYTE (TB) o le teuina. Mo fa-mea pueata systems, saili mo le itiiti ifo 1tb o le teuina, ma mo valu-mea pueata systems, saili mo le itiiti ifo 2tb. Video quality and clip length will affect storage space, but even in camera systems with 4K video, 1TB or 2TB of storage space should allow the system to store days to weeks worth of footage. Tele o polokalame e iai foi le faʻalauteleina o le teuina. Mea pueata mea pueata

Manino tuʻufaʻatasia ma faasilasilaga
Tasi le tele o taimi o le initaneti-fesoʻotaʻiga mea pueata o le mafai ona tali vave i faʻafitauli vave. Mo lenei mafuaaga, o le mamao avanoa o se mea taua e saili ai. Tele mea pueata e mafai ona vaʻavaʻaia mamao mai se telefoni. O nei mea pueata na mafai ona seti e faʻailoa ai le faʻaaogaina o tagata faʻaaoga pe a maua mai gaioiga poʻo le leo; E mafai e tagata faaaoga ona ulufale i totonu e vaʻai i le vaʻai WIFI Similasion system system o se 'aufaʻai poʻo le teuina o alavai.

Faatasi ai ma le mamao avanoa, o nisi paʻu paʻu mea pueata, o loʻo i totonu o le sili ona atamai o le fale. Lenei e le masani ai i mea pueata nai lo le uaealesi mea pueata, ae o le masani masani tuufaatasi o le faigofie-fesoasoani talafeagai. O lenei vaega e faʻatagaina tagata faʻaaoga e ulufale ai i le system e faʻaaoga ai leo leo ma / pe talia ni leo leo faʻapea foi ma le mataala i la latou telefoni.

Suavai ma le vandil faamaoniga 1080 p hd komepiuta webcam
O se mea pueata malu e naʻo le faʻaaogaina pe a fai e sologa lelei, o lea ia mautinoa e faʻaoʻo le faiga i lona siʻosiʻomaga. O le tau o le tau o le tau - o le fausiaina o le fausiaina e mautinoa o se mea pueata i fafo o le saogalemu o le a le faaleagaina e le afā tulaga.

Vaavaai mo se mea pueata ma se IP66 Rating pe maualuga. O le IP (Invress Forces) Code Dide Processe ma le lelei o le puipuia o se masini e tetee i le pefu ma vai ita. IP66 mea pueata o le efuefu ma puipuia mai i le vai malosi, o lona uiga latou te taofia lelei i le leaga o le tau po o se faalavelave faafuasei.

Poe Network Security Camera App ViewPoe Network Security Camera Connect And Use


Vaega Faʻatino : Uaealesi Mea pueata kits ma le 4 mea pueata

Imeli i lenei tagata faʻasoa
  • *Mataupu:
  • *I:
    Mr. Alex
  • *Imeli:
  • *Savali:
    O lau savali e tatau ona i ai i le va o le 20-8000 tagata

Home > Faʻatau > Uaealesi Mea pueata kits ma le 4 mea pueata > Poge Survelillance System NVR Mea pueata kits atamai

Auina atu le Suʻega
*
*

Auina atu le Suʻega

Tel:86--13713950290

Fax:

Telefoni feavea'i:+8613713950290

Imeli:sales@fuvision.net

Tuatusi:3a28, block C, floor 4, Baoyuan Huafeng economic headquarters building, Xixiang, Bao'an Distric, Shenzhen, Guangdong

Mobile Site

Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu